Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@13:16:40 GMT

رشت|‌ بسیاری از واحدهای صنعتی گیلان تعطیل شده است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۶۹۷۷۰

رشت|‌ بسیاری از واحدهای صنعتی گیلان تعطیل شده است

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس به تعطیلی بسیاری از واحدهای صنعتی گیلان اشاره کرد و گفت: فرهنگ مشارکت و استقبال از سرمایه‌گذاران در استان گیلان هنوز جا نیفتاده است. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۳ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ کاظم دلخوش عصر امروز در نشست مشترک با مدیران حوزه‌های مختلف سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت:‌ ‌استان گیلان با وجود ذخایر طبیعی و متعدد خود تا‌کنون نتوانسته از وجود سرمایه‌گذاران آن طور که باید استفاده مطلوبی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس عنوان کرد:‌ حل مشکلات موجود در حوزه بیمه محصولات کشاورزی،‌ برطرف کردن موانع موجود بر سر فرآیند تولید و امکان صادرات محصولات و صندوق حمایت از محصولات کشاورزی از مواردی است که قانونگذار برای آن راهکارهای لازم را پیش‌بینی کرده است.

دلخوش وضعیت گیلان در بحث منابع آبی را در مقایسه با سایر استان‌ها مطلوب دانست و بیان داشت:‌ هم‌اکنون در بسیاری از استان‌های مرکزی و جنوبی کشور که در تولیداتی نظیر پسته و سایر ارقام کشاورزی فعال هستند بحران کمبود منابع آبی کشاورزان آن مناطق را تهدید می‌کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تأکید بر اینکه مدیران ادارات کل باید قبل از تدوین یا تصویب بودجه نیازمندی‌های خود را بیان کنند تصریح کرد:‌ نمایندگان مجلس برای پیشبرد اهداف برنامه‌های تدوین شده و حل مشکلات بخش‌های مختلف همواره آماده ‌‌شنیدن راهکارهای لازم هستند.

وی با انتقاد از نگاهی که در گیلان نسبت به سرمایه‌گذاران نهادینه شده است بیان داشت:‌ فرهنگ مشارکت و استقبال از سرمایه‌گذاران در استان گیلان هنوز جا نیفتاده است به‌همین خاطر این استان نتوانسته تاکنون از فرصت‌های خود در راستای توسعه و پیشرفت استفاده بهینه کند.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس به تعطیلی بسیاری از واحدهای صنعتی گیلان اشاره کرد و ابراز داشت:‌ اگر زمینه‌های لازم جهت بهره‌برداری از ظرفیت‌های بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران در گیلان به‌خوبی فراهم شود مشکلات عدیده شهرک‌های صنعتی استان گیلان حل می‌شود.

دلخوش سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری را موجب حل مشکل بیکاری گیلان اعلام کرد و گفت:‌ گردشگری دریایی،‌ دهکده‌های سلامت،‌ سفره‌خانه‌های جنگلی،‌ تله‌کابین و مواردی از این دست حوزه‌هایی هستند که باید با استفاده از سرمایه‌گذاران برای آن‌ها برنامه‌های توسعه‌ای تدوین شود.

انتهای پیام/ش

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است