Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، فرهام زاهد نایب شورای شهر رشت در یکصد و سی و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر رشت با تبریک ایام گذشته و آتی، گفت: اگر چک لیستی از اتفاقاتی که در شورای شهر رخ می دهد در اختیارمان قرار بگیرد تا آن را بررسی کنیم، شاید نمره قبولی نگیریم.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بحث رفع مشکل تراموا در رشت، گفت: به سهم خود از تلاش های رمضانپور، کمیسیون عمران، اعضای شورا و تمامی عزیزانی که در این راه تلاش کردند تا بحث پادار شدن ردیف بودجه تراموا برای شهر رشت اتفاق بیفتد، تقدیر و تشکر می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین قولی به آقای محبتی داده شده بود که می بایست انجام شده و از ایشان تقدیر به عمل بیاید.   نایب رئیس شورای شهر رشت با اشاره به مشکلات موجود برای صنف رستوران دارن، گفت: بهراد ذاکری نامه‌ای تهیه کرد که مورد هجمه قرار گرفتند، اگر بحث کرونا و تعطیلی مشاغل قرار است اتفاق بیفتد باید درست رعایت شود. از دولت و بانک ها باید رعایت کنند تا رستوران و آرایشگاه و نانوایی. باید برای همه این اتفاق رخ بدهد.   زاهد با اشاره به اینکه مجموعاً ۱۱۰۰ واحد صنفی ثبت شده در حوزه غذایی در رشت وجود دارد، گفت: این واحدهای غذایی شامل رستوران‌ها، فست فودها بواسطه شیوع کرونا تعطیل شده‌اند. این عزیزان به ما مراجعه می‌کنند و می پرسند که آیا مابقی اصناف خطر انتقال ندارند؟! شکل کاری که در بانک ها، فروشگاه های بزرگ، تامین اجتماعی و هر موضوع دیگری در حال اتفاق افتادن است، آیا بر اساس پروتکل رخ می‌دهد؟ آسیبی که به این صنف در حال وارد شدن است بسیار جدی است، کارگران این قشر روز مزد هستند. بنده نمی‌خواهم بگویم حالا که همه چیز بهم ریخته است و بیاییم همین تنها باقی مانده را هم خراب کنیم.   وی ادامه داد: بحث بنده این است که اگر قرار است در قالب پروتکلی برخی از اصناف به فعالیت بپردازند انتظار داریم برای واحدهای تعطیل‌شده نیز در روزهای کرونایی شرایط فعالیت فراهم شود. در این راستا نیاز است تا هماهنگی های لازم با جلال الدین شکریه در اتاق اصناف، استاندار، ستاد مبارزه با کرونا و سازمان صمت انجام شود.   وی ادامه داد: عجیب است که دکه های کباب خیابانی کارشان را دارند انجام می دهند، اما رستوران هایی که مجوز از بهداشت دارند، تعطیل هستند. این دوگانگی در اقدامات باعث می شود که برخی احساس کنند به آنها ظلم شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بودجه رئیس شورای اسلامی شهر شورای اسلامی شهر شورای شهر مشکلات شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۵۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران

در روز‌های گذشته امین منوچهری بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال تهران در گفت و گویی اعلام کرده بود که در ترافیک اتوبان چمران مورد حمله سارقان قرار گرفته که در این کش و قوس گردنبند طلای او به سرقت رفته است.

او گفته بود: در ترافیک اتوبان شهید چمران بودم و یک موتوری به آینه خودروی من خورد و پس از آن شروع به فریاد زدن مرد و با دست به شیشه خودرو می‌کوبید؛ زمانی که شیشه ماشین را پایین دادم تا ببینم چرا این کار را انجام می‌دهد یک نفر دیگر از پشت سر آمد و گردنبند من را از گردنم کشید و همین اتفاق باعث شد تا گردنم آسیب جزیی ببیند.

منوچهری در ادامه گفته بود از این صحنه شوکه شده و حتی نتوانستم واکنش نشان دهم؛ این چندمین بار است که در اتوبان چمران این اتفاق تکرار می‌شود و فکر می‌کنم آنها یک باند هستند که این کار را انجام می‌دهند.

او یادآور شد: پیگیری نکردم، چون به نظرم به جایی نمی‌رسد؛ بار‌ها این اتفاق افتاده، نه جلوگیری انجام شده و نه پیگیری اتفاق می‌افتد.

در این رابطه سردار علی ولی‌پور گودرزی روز جمعه در واکنش به این موضوع گفت: این شهروند همانند دیگر شهروندان باید به پلیس اعتماد کند و موضوع را به ما اطلاع دهد تا ماموران متوجه وقوع جرم شوند و آن را پیگیری کنند.

وی ادامه داد: حتما هر شهروندی اتفاقی برایش رخ می‌دهد باید به سامانه ۱۱۰ پلیس اطلاع رسانی کند؛ ابتدا مامور در محل حاضر و اظهارات ثبت می‌شود و پس از ارجاع پرونده به پلیس آگاهی، کار به صورت تخصصی پیگیری می‌شود.

به گفته سردار ولی‌پور گودرزی، اگر موضوعی برای شهروندی پیش آمده باید به پلیس اطلاع رسانی کند و مطمئن باشد که پلیس پیگیری می‌کند؛ ما سعی بر کسب رضایت مردم داریم و موضوعات آنها را تا حصول نتیجه پیگیری می‌کنیم.

رییس پلیس آگاهی تهران با تاکید بر اینکه اعتماد شهروندان به پلیس مهم است، گفت: در عین حال همه مردم برای ما عزیز و شریف هستند و فرقی بین آنها نمی‌گذاریم، پلیس پشتیبان هر کسی است که تعرض یا ظلمی به وی شده و با خاطی برخورد می‌کند.

وی تاکید کرد: ما کار همه مردم را انجام می‌دهیم و برای پلیس فرقی ندارد فردی که به او ظلم شده، چه شغل و سمتی دارد چرا که رضایتمندی آحاد مردم برای ما مهم است.

سردار ولی‌پور گودرزی این را هم گفت که پس از این اتفاق ابلاغ کرد که با این شهروند تماس گرفته و او را به پلیس دعوت کنند تا کار وی پیگیری شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • آماده سازی ۱۵۰۰ سیخ کوبیده توسط آشپز ترکیه ای (فیلم)
  • امیدواری ستاره آرسنال به قهرمانی: هر چیزی امکان دارد
  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام
  • واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال
  • سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود
  • واکنش پلیس به صحبت‌های جنجالی فوتبالیست سابق بعد از خفت شدن!
  • لزوم احساس مسئولیت مسلمانان نسبت به همدیگر
  • واکنش پلیس به حمله سارقان به مهاجم سابق استقلال تهران
  • جزئیات حمله به بازیکن سابق استقلال (+عکس)
  • واکنش پلیس به صحبت‌های مهاجم سابق استقلال تهران