Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیر جهاد کشاورزی رشت گفت: در حال حاضر به دلیل شیوع کرونا و کم رنگ شدن رونق بازارهای محلی، کشاورزان برای فروش محصولات کشاورزی‌شان با مشکلاتی مواجه شده‌اند.

مسعود اسدی‌پرور در گفت و گو با ایسنا گفت: رشت بزرگترین شهرستان برنج‌خیز کشور است و کشت دوم در اراضی این شهرستان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال علاوه بر راتون که در ۱۵ هزار هکتار از شالیزارهای رشت انجام شد، در ده هزار هکتار دیگر کشت دیگر محصولات کشاورزی از جمله پاچ باقلا و باقلای‌برکت نیز تولید شد که در حال حاضر برداشت پاچ‌باقلا به اتمام رسیده است و برداشت باقلای‌برکت نیز در حال انجام است.

اسدی‌پرور خاطرنشان کرد: یکی از دلایل مهم افزایش کشت دوم تجهیز اراضی شالیزاری است که موجب کاهش رنج تولید محصولات کشاورزی می‌شود.

وی افزود: علاوه بر کاهش هزینه تولید، بهبود راندمان آب از مزایای مهم تجهیز اراضی شالیزاری است که تاکنون ۱۳ هزار هکتار از ۶۲ هزار و ۳۸۵ هکتار اراضی شالیزاری رشت تاکنون نوسازی و مدرن شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی رشت با اشاره به اینکه توسعه کشت دوم علاوه بر اینکه منجر به افزایش محصولات کشاورزی می‌شود، تصریح کرد: این امر در نهایت منجر به بهبود وضعیت اقتصادی کشاورزان می‌شود و ارتقای رفاه خانوارهای روستایی را به همراه دارد.

وی گفت: بخشی از محصولات کشت دوم در شهرستان رشت مصرف می‌شود و مابقی به دیگر شهرستان‌های استان و حتی دیگر استان‌ها می‌رود.

اسدی‌پرور ادامه داد: در حال حاضر به دلیل شیوع کرونا و کم رنگ شدن رونق بازارهای محلی، کشاورزان برای فروش محصولات شان با مشکل مواجه شده‌اند و در حال حاضر آن‌ها را به مغازه‌دارهای شهری و روستایی می‌سپارند تا به فروش برسد.

وی با اشاره به اینکه محصولات کشاورزی رشت به دلیل کیفیت بالا و در برخی موارد ارگانیک بودن، مشتریان خوبی هم دارند، گفت: اخیرا بازاریابی محصولات کشاورزی از طریق فضاهای مجازی نیز افزایش یافته است و بخش از مشکلات فروش محصولات کشاورزی از این طریق برطرف می‌شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی محصولات كشاورزي بازار محصولات کشاورزی فروش محصولات کشاورزی رشت حال حاضر کشت دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۲۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • محوطه جهانی نقش‌رستم به‌دلیل فرونشست تعطیل شد | مدیر پایگاه میراث جهانی تخت‌جمشید: فرونشست نقش رستم بحرانی تر از تخت جمشید است
  • مسدود شدن راه پنج روستا در دیشموک بر اثر بارش‌ باران
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • هشدار زرد هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه بارشی جدید
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم