Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده عصر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به ظرفیت‌های گیلان از جمله کشاورزی و صنعت، اظهار کرد: کشاورزی گیلان با توجه به ظرفیت‌های موجود توانایی ایجاد اشتغال و درآمد پایدار برای مردم این استان را دارد.

وی کشاورزی و صنعت را برخی از محورهای توسعه استان گیلان عنوان کرد و گفت: ساز و کار لازم برای بهره برداری از فرصت‌ها در استان گیلان وجود دارد تنها نیازمند نگاه ویژه و استفاده از نظر متخصصین و نیروهای اجرایی برای رسیدن به نتیجه مطلوب هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه تولید برنج به عنوان یک محصول استراتژیک در استان گیلان بوده و ظرفیت لازم برای اشتغالزایی در بخش‌های مختلف را دارد، افزود: به دلیل برخی غفلت‌ها شاهد عقب ماندگی در حوزه‌هایی از جمله کشاورزی و صنعت هستیم.

آقازاده با تاکید بر لزوم ارتقای کمی و کیفی تولیدات کشاورزی به عنوان محصول استراتژیک، تصریح کرد: توجه به اصلاح امور کشاورزی و مکانیزه کردن می‌تواند وضعیت کشاورزی استان را به سطح مطلوبی برساند.

وی به اهمیت اشتغال پایدار، صرفه اقتصادی، مقابله با تغییر کاربری و توجه به منابع آبی در گسترش کشاورزی گیلان اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از دغدغه‌های استان گیلان مسئله صنعت است که می‌توانست فرصت مناسبی برای پیشرفت گیلان و اشتغال فرزندان این استان باشد.

نماینده رشت و خمام در مجلس با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی گیلان و با بیان اینکه زمینه توسعه صنعتی در استان وجود دارد، گفت: به روز کردن دستگاه‌ها، وجود سرمایه در گردش، تسهیلات لازم بازرگانی، تضمین خرید کالا، کیفیت بخشی به محصولات رقابت پذیر با محصولات خارجی از ساز و کارهایی است که باید مورد توجه مسئولین صنعت قرار بگیرد.

تنها ۴۰ درصد ظرفیت صنعت گیلان فعال است

وی با بیان اینکه تنها حدود ۴۰ درصد از ظرفیت صنعتی استان مشغول به کار است که آن نیز با مشکلاتی مواجه است، اضافه کرد: متأسفانه امروز بسیاری از کارخانجات فعال در حوزه صنعتی استان تعطیل یا نیمه تعطیل هستند.

آقازاده کارخانجات پوشش، رشت الکتریک و صنایع ابریشم گیلان از جمله این واحدهای برشمرد که ارتزاق بیش از سه هزار و ۵۰۰ خانواده به آن وابسته بود اما امروز تنها شاید نامی از آنها باقیمانده باشد.

وی در ادامه سو مدیریت، رانت‌خواری، باند بازی و مطامع شخصی را از عوامل تخریب و تعطیلی کارخانه‌های استان دانست و افزود: متأسفانه باندهای مافیا و منفعت طلب با همکاری برخی از مسئولان مربوطه، دستگاه‌های دولتی به غارتگری کارخانه‌ها پرداخته و با تعطیلی آنها جز حسرت چیزی برای مردم گیلان باقی نگذاشتند.

آقازاده با بیان اینکه پیگیری‌ها نشان می‌دهد اگرچه برخی از کارخانه‌ها در حال کار هستند اما متأسفانه رو به نابودی بوده و نفس‌های آخر را می کشند، اضافه کرد: در سفر اخیر رئیس دستگاه قضا پیگیری‌های لازم برای احیای این کارخانه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اقدامات خوب انجام شده از سوی دستگاه قضائی استان در زمینه پیگیری دستورات رئیس قوه قضائیه، گفت: املاکی که بیش از ۲۰ سال از سوی بخش خصوصی تصرف شده به نفع دولت برگشت داده شده و به دنبال احیای دوباره کارخانه پوشش هستند.

نماینده رشت و خمام در مجلس با هشدار درباره وضعیت کارخانه دخانیات گیلان، اظهار کرد: شنیده‌ها حکایت از اقدامات برخی افراد سودجو برای معامله این کارخانه است اما همگان باید بدانند دیگر اجازه تکرار سناریو کارخانه‌های پوشش و رشت الکتریک برای یک واحد تولیدی دیگر در استان گیلان نخواهیم داد.

کد خبر 5167263

منبع: مهر

کلیدواژه: واحدهای صنعتی قوه قضاییه ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر انتخابات شورای شهر و روستا آمار کرونا شیراز انتخابات 1400 گرگان شیوع کرونا اردبیل عکس استانها شهرستان کرج زلزله سنندج استان گیلان کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۵۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی آب سد سفیدرود برای آبیاری شالیزار‌های گیلان از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ استاندار گیلان در روند رهاسازی آب سد سفیدرود، گفت: با تمهیدات انجام شده، امسال کشاورزان محصول خود را با قیمت مناسبی به فروش خواهند رساند و دولت سیزدهم در کنار شالیکاران است و اتفاقات سال گذشته تکرار نخواهد شد.

دکتر اسدالله عباسی با بیان اینکه هم اکنون ۷۰۲ میلیون مترمکعب آب در پشت سد سفیدرود ذخیره شده است، افزود: در سال گذشته میزان آب ذخیره شده در پشت سد سفیدرود، ۷۲۰ میلیون مترمکعب بود که به لطف خداوند و به کمک بارش‌ها، توانستیم آب شالیزار‌ها را تامین کنیم.

وی اضافه کرد: با تلاش‌های انجام شده، اکنون همه نهر‌ها، کانال‌های آبیاری و سر دهنه‌ها آماده آبرسانی به شالیزار‌های گیلان هستند.

استاندار گیلان با اشاره به تشکیل قرارگاه جهادی مدیریت آب زراعی در گیلان و هماهنگی بین جهاد کشاورزی و آب منطقه‌ای برای اجرای دُرُست تقویم زراعی و نوبت بندی آب، از شالیکاران استان خواست به مدیران متولی اعتماد و تقویم زراعی را به دقت رعایت کنند. 

دکتر اسدالله عباسی با قدردانی از زحمات شالیکاران و دست اندرکاران عرصه تولید در گیلان، افزود: برای حمایت بیشتر از کشاورزان، قیمت‌ها امسال بهتر از پارسال خواهد بود و امیدواریم سال زراعی پر خیر و برکتی داشته باشیم.

سد سفیدرود بزرگ‌ترین سد مخزنی گیلان است که آب مورد نیاز ۱۷۲ هزار هکتار معادل ۷۲ درصد از مجموع ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار‌های استان را تامین می‌کند.

این سد بر روی رودخانه سفیدرود و در پایین دست محل تلاقی ۲ رودخانه قزل اوزن و شاهرود در ۷۵ کیلومتری جنوب شهر رشت و در مجاورت شهر منجیل احداث شده است.

بر اساس آمار شرکت آب منطقه‌ای گیلان ، میزان آب مورد نیاز سالانه در استان بیش از ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب در بخش‌های مختلف است که معادل ۹۲ درصد آن در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و بیشترین بخش آب بر کشاورزی استان شالیزار‌های گیلان است.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • رهاسازی آب سد سفیدرود برای آبیاری شالیزار‌های گیلان از امروز
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • محوطه جهانی نقش‌رستم به‌دلیل فرونشست تعطیل شد | مدیر پایگاه میراث جهانی تخت‌جمشید: فرونشست نقش رستم بحرانی تر از تخت جمشید است
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات