Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان رشت - سید صولت مرتضوی در رودبار، معاون اجرایی رئیس‌جمهور در جلسه شورای اداری رودبار با انتقاد از تعطیلی برخی کارخانجات گفت: رئیس جمهوری دستور داده است هیچ کارخانه‌ای که به دلیل بدهی ضبط می‌شود نباید تعطیل شود.

به گفته او، ایران در حوزه دانش بنیان، محصولات صنعتی، ساخت و ساز‌های سنگین و سدسازی موفقیت‌های زیادی کسب کرده است و ۸ کیلومتر باقیمانده آزاد راه رشت - قزوین هم توسط کارشناسان متوسط کشور طراحی و اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای سد دیورش، گازرسانی روستایی، انتقال آب باغ‌های علی آباد، پل سفید رود، جاده ساحلی، مبارزه با مگس و ملخ و تغییر کلاس لوله گاز اعتبارات خوبی گذاشته است.

هوشنگ عباسقلی زاده، فرماندار رودبار هم گفت: به رغم مجاورت این شهرستان با سد سفیدرود، کشاورزان این شهرستان آب کافی برای کشاورزی ندارند.

آفت مگس زیتون و ملخ، نداشتن راه دسترسی اهالی پشت سد آیت الله شهربیجار، حرایم لوله گاز، فرسودگی آتش‌نشانی‌ها و ناتوانی شهرداری‌ها در پرداخت حقوق از مشکلات اساسی رودبار است.

مهرداد گودرزوند چگینی، نماینده رودبار هم در این نشست گفت: سد دیورش به عنوان نیاز اساسی این شهرستان است که عملیات اجرایی آن از سال ۹۲ آغاز شد و هنوز به پایان نرسیده است.

۲۲ هزار کشاورز و ۳ هزار دامدار رودباری به عنوان یک چهارم جمعیت رودبار مشکل منابع طبیعی دارند، ۱۲ روستای رودبار هنوز گاز ندارند و زمین پتروشیمی این شهرستان از سال ۸۹ تاکنون رها شده است.

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سید محمدی، امام جمعه رودبار هم گفت: این شهرستان کوهستانی، وسعت زیاد و پراکندگی دارد که آسفالت راه‌های روستایی آن هزینه بر است و در تخصیص بودجه جایی ندارد.

از ۲۰۰ واحد شهرک صنعتی، ۴۵ واحد فعال است و ایجاد سازمان زیتون برای رسیدگی به مشکلات زیتون رودبار ضروری است.

 

 

انتهای پیام/م.‌ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معاون اجرایی رییس جمهور حوزه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۷۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تهاتر و تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت از محل ظرفیت‌های قانون بودجه خبر داد. - اخبار استانها -

ابوالحسن عالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از تسریع طرح‌های آبرسانی و جمع‌آوری فاضلاب در شهرهای بوشهر، گناوه و دیلم خبر داد و اظهار داشت: اجرا طرح شبکه‌های فاضلاب در مناطق جنوبی شهر بوشهر تسریع یافته و بر اساس برنامه زمان‌بندی وارد مدار بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی در ادامه از تهاتر و تسویه 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر به دولت خبر داد و بیان کرد: از محل ظرفیت‌های قانونی در بودجه سال قبل در مجموع بیش از 190 میلیارد تومان از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر تهاتر و تسویه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای را یکی از این موارد دانست و اضافه کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت به میزان 164.8 میلیارد تومان، امور مالیاتی 20.6 میلیارد تومان و پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به مبلغ 51.6 میلیارد تومان بوده است.

عالی ادامه داد: امید است با توجه به تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر نتیجه آن در سرعت بخشی و اتمام پروژه به طرز ملموس نمایان شود.

وی از به‌کارگیری افزایش ظرفیت بخش خصوصی در طرح‌های آبرسانی استان بوشهر خبر داد و عنوان کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد پروژه‌های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه‌گذاران به‌صورت ویژه حمایت می‌شود.

مدیرکل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از تکمیل طرح‌های آبرسانی روستایی خبر داد و بیان کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال دشتی به طول حدود 10 کیلومتر و با 12 میلیارد تومان اعتبار به بهره‌برداری رسید.

عالی با بیان اینکه این طرح در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است ادامه داد: با اجرا پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال 41 خانوار با 123 نفر از مزیت این پروژه برخوردار شدند.

وی اضافه کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای کردوان سفلی، شیخیان ماری و شیخیان سلنجی نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • تسویه ۱۹۰ میلیارد تومان از بدهی‌های آب و فاضلاب بوشهر
  • (ویدیو) ترافیک فوق سنگین آزادراه رشت-قزوین نرسیده به رودبار
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • بازدید استاندار گیلان از سد «دیورش» در رودبار
  • پیشرفت ۷۶ درصدی سد دیورش در شهرستان رودبار
  • سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد